Membrii Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei s-au întrunit, joi, 1 februarie 2018, în ședință de lucru. Evenimentul a avut loc în Aula brâncovenească a Palatului arhiepiscopal din Buzău, sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ciprian.

În deschidere, a fost oficiată o slujbă de Te Deum, în Catedrala Voievodală „Adormirea Maicii Domnului”, la care au participat ierarhul locului, consilierii și inspectorii eparhiali, precum și membrii forului bisericesc.

În cadrul ședinței Adunării Eparhiale, au fost analizate, susţinute şi aprobate rapoartele generale anuale ale sectoarelor Administraţiei arhiepiscopale şi s-au trasat obiectivele pentru anul 2018. Documentele evidenţiază activitatea desfăşurată, pe parcursul anului trecut, în toate domeniile de manifestare a vieţii bisericeşti – pastoral-misionar, cultural-educaţional, social-filantropic şi administrativ-gospodăresc – la nivelul judeţelor Buzău şi Vrancea.

Întâlnirea s-a încheiat cu vizionarea filmului Retrospectiva anului 2017, în Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, realizat de Sectorul Comunicaţii Media.