Centrul de Servicii Funerare Simon Cirineanul al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei a lansat un site de prezentare, cu o formă grafică modernă, care le permite vizitatorilor să obțină rapid toate informațiile necesare. Prima pagină conține datele de contact (adresă, e-mail și numere de telefon), prin care cei interesați pot intra în legătură cu reprezentanții Centrului, pentru a solicita produsele și serviciile de care au nevoie.

Conceput ca un catalog online, site-ul cuprinde mai multe secțiuni, în care sunt prezentate produsele oferite (sicrie, cruci, aranjamente florale, candele, felinare etc.), însoțite de fotografii, precum și cele cinci pachete funerare orientative, ce se pot modifica și adapta în funcție de cerințe.

Pagina de internet poate fi accesată la adresa: http://www.funerarebuzau.ro/

În cadrul Administrației Eparhiale a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, funcționează, începând cu anul 2012, Sectorul Cimitire, Monumente și Servicii Funerare. În anul 2015, s-a înființat, în cadrul acestui sector, Centrul de Servicii Funerare Simon Cirineanul, care oferă credincioșilor consiliere, servicii funerare complete și produsele necesare ritualului înmormântării.