Primul flashmob în Buzău, organizat de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei

În pragul sărbătorilor de Crăciun, Aurora Mall Buzău a avut bucuria de a primi, împreună cu foarte mulți cumpărători, vestitorii Nașterii Domnului Iisus Hristos, de la Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei.

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul a organizat, în zona de food-leisure a centrului comercial, un flashmob, care a reunit membrii Coralei Ortodoxe Mixte „Neagu Ionescu“, de la Catedrala Arhiepiscopală din Buzău, și membrii Corului de copii „Glasul Îngerilor“, de la Catedrala „Sfântul Sava“, pentru a colinda inimile celor ce așteaptă Nașterea Domnului, dăruind cântări autentice, binecunoscute, într-un recital neconvențional ce a arătat profesionalismul, munca susținută din timpul liber, precum și dragostea lor față de tradiția Bisericii și de comunitatea locală.

„Reacția a fost cea scontată: sute de priviri plăcut surprinse și capete întoarse spre cei ce colindau, mâini prinse în frenezie, balustrade aglomerate cu oamenii curioși, ridicați de la mese, telefoane mobile înregistrând, zâmbete largi și fredonări timide, copii ce-şi exprimau fericirea în fel şi chip, un Moș Crăciun retras părintește, pentru a ceda «scena» artiștilor, în fine, multe aplauze…

Le mulțumim celor de la Aurora Mall, pentru deschidere și sprijin, și celor două corale, dirijate de dl prof. Gianin-Cristian Oprea, respectiv de dna prof. Elena Lucia Marin, pentru că au acceptat provocarea noastră. Au marcat un moment memorabil în promovarea ofertei educaționale şi culturale ale Arhiepiscopiei, precum și în optimizarea relaţiilor Sectorului nostru cu tinerii buzoieni, cu Aurora Mall și nu numai!“, a declarat Pr. prof. Cristian Marius Dima, consilier eparhial la Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul.