Joi, 30 martie 2017, la sediul Protoieriei Focșani II, a avut loc premierea copiilor care au participat la Concursul Național de Creație Icoana și Școala mărturisirii.

Comisia care a evaluat portofoliile cu lucrările alcătuite la cele trei secțiuni – literară, artistică și multimedia, a fost formată din: Pr. Oscar Frunză – protoiereu de Focșani II, Ștefana Dinu Popa – profesor de Limba și literatura română, și Nicolae Rădvan – profesor de Educație plastică.

Primii trei clasați au fost: Dinulescu Roxana (Parohia Bordeștii de Jos, coordonator: părintele Muscalu Cristinel); Rohart Darius (Parohia Voetin, coordonator: părintele Stănilă Andrei); Sterian Alexandru (Parohia Golești I, coordonator: părintele Constantin Gheorghe). Tuturor participanților li s-au oferit diplome și premii în bani. Portofoliile acestora vor fi înaintate Centrului Eparhial, pentru a participa la următoarea etapă a concursului.

Părintele protoiereu Oscar Frunză a mulțumit tuturor celor implicați: copiilor și tinerilor din grupele de cateheză, preoților coordonatori, profesorilor care au acordat asistență la realizarea lucrărilor și membrilor comisiei de evaluare.