În perioada 18-22 decembrie 2019, aproximativ 500 de copii, tineri și adulți au vestit Nașterea Domnului la Centrul Eparhial din Buzău. Colindătorii au fost primiți de Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, alături de părinți consilieri eparhiali, în Catedrala Voievodală „Adormirea Maicii Domnului”, unde au interpretat colinde tradiționale românești și străine, precum și alte cântece specifice perioadei Crăciunului.

Grupurile de colindători au provenit de la mai multe unități de învățământ din județele Buzău și Vrancea: Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău, Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău, Colegiul Economic din Buzău, Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” din Focșani, Școlile nr. 1, nr. 7, nr. 11 și nr. 16 din municipiul Buzău, Școala nr. 2 din municipiul Râmnicu Sărat, Școala Gimnazială Lipia, Școala Gimnazială Merei, Școala Gimnazială Vernești, Grădinița „Căsuța Piticilor” din municipiul Buzău.

Vestea cea bună a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos a fost adusă și de colindători din diferite parohii și instituții, dar și de unele grupuri vocale și vocal-instrumentale: Parohia Năeni, Parohia Săgeata, Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău, Grupurile vocale „Accord” și „Cantus” din Focșani, Grupul vocal-instrumental „Mugur, mugurel” din Buzău.

Așa cum este tradiția, Chiriarhul Buzăului și Vrancei le-a oferit daruri tuturor colindătorilor.