Anul acesta, Marșul pentru viață va avea loc sâmbătă, 23 martie, sub motto-ul Unic din prima secundă. Acest eveniment de apărare și promovare a vieții va fi organizat în aproximativ 500 de orașe și localități din România și Republica Moldova, printre care se numără Buzău, Râmnicu Sărat, Focșani și Adjud.

În municipiul Buzău, Marșul pentru viață va începe la ora 13:30, în Parcul Crâng, de unde participanții se vor deplasa pe următorul traseu: bulevardul Nicolae Bălcescu, bulevardul Unirii și Catedrala Arhiepiscopală „Înălțarea Domnului”.

La Râmnicu Sărat, evenimentul este programat pentru ora 14:00, având ca punct de pornire Magazinul Victoria. De aici, toți cei prezenți vor merge în marș pe strada Tudor Vladimirescu, strada Nicolae Bălcescu, până la biserica Spitalului Municipal Râmnicu Sărat.

În municipiul Focșani, la ora 16:00, susținătorii vieții vor pleca de la biserica „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul”, aflată în curtea unității militare de pe bulevardul București, până în Piața Unirii. De asemenea, aceștia vor putea participa, începând cu ora 17:00, la evenimentul cultural intitulat Viață. Jertfă. Poezie, care va fi găzduit de Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” din municipiu.

Marșul pentru viață se va desfășura și în Adjud, la ora 13:00, pe traseul: biserica „Adormirea Maicii Domnului”, bulevardul Republicii și biserica „Buna Vestire” (Spitalul Municipal Adjud).

Foto: marsulpentruviata.ro