Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ciprian, Asociația Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, în parteneriat cu Sectorul Social-filantropic și misionar al Eparhiei, a derulat proiectul Și la tine vine Moș Crăciun!. În săptămâna premergătoare marelui praznic al Nașterii Domnului, 50 de copii buzoieni și vrânceni, proveniți din familii vulnerabile, au primit daruri în valoare totală de 25.000 de lei, constând în haine, încălțăminte, jucării, rechizite, dulciuri și alimente.

„Ca mesageri ai lui Moș Crăciun, noi, cei implicați în acest proiect, am fost răsplătiți, pentru gestul nostru, cu zâmbetul, prețuirea și respectul copiilor. Unii ne-au întâmpinat cu ochii în lacrimi de bucurie, alții ne-au colindat și ne-au oferit lecții de viață. Bucuria de a dărui din iubire față de semeni este cea mai de preț dintre toate, iar fericirea citită pe chipul copiilor, în momentul venirii lui Moș Crăciun, este maxima răsplată pe care o putem primi. Nimic nu este mai frumos decât să ai în preajmă copii fericiți”, a declarat dna prof. Neluța Mirela Furtună – președinta Asociației Femeilor Ortodoxe.

Proiectul Și la tine vine Moș Crăciun! a fost organizat prin intermediul celor 7 protoierii ale Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, cu sprijinul societății Tricosib Nehoiu, care a dăruit fiecărui copil câte un hanorac, precum și al elevilor Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” din Nehoiu.