Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, luni, 12 decembrie 2022, în Protoieria Panciu, au fost organizate două activități social-filantropice, menite să aducă mângâiere celor aflați în suferință. Acestea s-au concretizat printr-o acțiune de donare de sânge și prin colectarea, respectiv oferirea unor produse de igienă și lenjerie de noapte pacienților internați la Spitalul Municipal Adjud, fără posibilități materiale.

O parte dintre enoriașii Parohiei Câmpuri II, împreună cu pr. paroh Viorel Trif, au donat sânge în cadrul Campaniei naționale Donează sânge, salvează o viață!. Activitatea a fost desfășurată în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea, venind în sprijinul semenilor care au mare nevoie de sânge pentru intervenții medicale complexe.

De asemenea, mai mulți preoți de la parohiile din orașul Adjud și din comunele Homocea și Corbița au fost din nou alături de bolnavii internați la Spitalul Municipal Adjud, donând instituției medicale 25 de baxuri cu scutece pentru adulți, 30 de perechi de pijamale, 30 de perechi de papuci și 150 de pachete cu șervețele umede. Darurile oferite au adus multă bucurie pacienților și personalului medical, în apropierea sărbătorii Nașterii Domnului.