În cadrul Proiectului catehetic Hristos Se naște, slăviți-L!, care se desfășoară în această perioadă în Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, Parohia „Sfântul Gheorghe”-Armeni din municipiul Focșani, la inițiativa părintelui paroh Alexandru Eftime-Tufaru, a oferit 500 de pachete cu dulciuri, în valoare totală de 13.160 lei, elevilor care învață la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Mihălceni și Școala Gimnazială „Ionel Sârbu” Ciorăști.

Marți, 13 decembrie 2022, reprezentanții parohiei focșănene, însoțiți de pr. Aurel Boțan, protopop al Protoieriei Focșani I, de dle prof. Melania Pătrășcanu, inspector pentru disciplina religie, și Gabriela Vida, inspector pentru învățământul special, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, precum și de dna Laura Eftime-Tufaru, profesor de religie, i-au vizitat pe copiii de la cele trei unități de învățământ, care au interpretat colinde și poezii.

Momentele petrecute în mijlocul elevilor au fost extrem de emoționante pentru toți cei implicați în această activitate, iar copiii au primit cu bucurie darurile pregătite lor.