Membrii Adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei s-au întrunit joi, 14 februarie 2019, în ședință anuală de lucru, sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ciprian. Evenimentul s-a desfășurat în Aula brâncovenească a Palatului arhiepiscopal din Buzău.

Lucrările au fost precedate de slujba de Te Deum, oficiată în Catedrala Voievodală „Adormirea Maicii Domnului”, în prezența Chiriarhului locului, a consilierilor și inspectorilor eparhiali, precum și a membrilor forului bisericesc – clerici și mireni.

În cadrul ședinței, au fost analizate, susținute și aprobate rapoartele generale anuale ale sectoarelor Administrației eparhiale și s-au trasat obiectivele pentru anul 2019. Documentele evidențiază activitatea desfășurată anul trecut, la nivelul județelor Buzău și Vrancea, pe plan pastoral-misionar, cultural-educațional, social-filantropic și administrativ-gospodăresc.

La final, toți cei prezenți au vizionat filmul Retrospectiva anului 2018 în Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, realizat de Biroul Mass-media.