Praznicul Nașterii Domnului a adunat, luni, 25 decembrie 2017, sute de credincioși de toate vârstele, la Catedrala Arhiepiscopală „Înălțarea Domnului” din Buzău. Aceștia au participat la Sfânta Liturghie săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, format din slujitorii lăcașului de cult. Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corala Ortodoxă Mixtă „Neagu Ionescu” a Catedralei, dirijată de Arhid. Prof. Gianin-Cristian Oprea.

Cu acest prilej, Înaltpreasfinția Sa a citit cuvântul pastoral adresat clerului și credincioșilor din Eparhie, cu titlul Nașterea Domnului – bucuria creștinilor. Ierarhul le-a urat tuturor să petreacă sărbătorile de Crăciun, Anul Nou și Bobotează „cu bucurie sfântă, în deplină sănătate trupească și sufletească și cu sporite nădejdi de mai bine, în anul care vine, 2018”.

La finalul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ciprian l-a hirotesit întru arhidiacon pe părintele diacon Georgian Chioreanu.

Toți copiii prezenți la slujbă au primit daruri din partea Centrului Eparhial.