La Biblioteca eparhială „Ghenadie Episcopul“ din Buzău a avut loc, joi, 12 februarie 2015, şedinţa anuală a Casei de Ajutor Reciproc a clericilor şi salariaţilor bisericeşti din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Lucrările au fost prezidate de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Ciprian.

Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe aspecte, între care prezentarea raportului de activitate pe anul 2014 şi a planului financiar pentru anul în curs.

În cadrul şedinţei, s-au discutat modalităţi de îmbunătăţire a activităţii Casei de Ajutor Reciproc a salariaţilor Arhiepiscopiei noastre. S-au dezbătut mai multe soluţii şi considerăm că, în final, s-au găsit cele mai bune metode pentru a veni în sprijinul contribuabililor. Se acordă ajutoare în caz de deces, de boală, de asemenea, pentru părinţii care au copii mici şi vom continua să facem acest lucru, căutând şi alte modalităţi de ajutorare a membrilor Casei de Ajutor Reciproc a Arhiepiscopiei. Până acum nu au fost probleme, ceea ce ne bucură, şi sperăm ca, printr-o mai bună comunicare şi responsabilizare a membrilor instituţiei, aceasta să funcţioneze din ce în ce mai bine, a declarat Pr. Gheorghe Sava-Popa, preşedintele C.A.R. a Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.

Casa de Ajutor Reciproc de pe lângă Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei îşi desfăşoară activitatea în cadrul Centrului eparhial, în conformitate cu propriul Regulament de organizare şi funcţionare.